"Još se nije oženio, a već se potopio, beži momče dok si još slobodan": Krenuo da poljubi mladu, pa... (VIDEO)
Mladoženja pao u bazen, Foto: Printscreen/Index

neverica

"Još se nije oženio, a već se potopio, beži momče dok si još slobodan": Krenuo da poljubi mladu, pa... (VIDEO)

Propisno se obrukao

Objavljeno:

Mladencima iz Daruvara se tokom snimanja na dan venčanja dogodila simpatična nezgoda koja je postala viralni hit.

"Mladoženja nam pao u bazen pre crkve, ovo nije bilo u planu", napisali su iz studija Keko, zaduženog za snimanje venčanja. Dok su pozirali pored bazena, mladoženja je slučajno upao u vodu, a mladenka se nije mogla prestati smejati.

"Još se nije oženio, a već se potopio, beži momče dok si još slobodan", "Pao u smeđem, a izronio u crnom prsluku", "Jebem te zaljubljenog, gledaj gde staješ, već vidim kvocanje mlade, sad ćemo radi tebe kasniti na vlastiti pir, gde ćemo sad odelo naći, sve zatvoreno itd..." šalili su se u komentarima.

Bilo je i onih koji su posumnjali da je čitava situacija bila nameštena, no iz studija su otkrili da ovo "nikako nije bilo u planu".

"Nemoj, tetka, molim te" Nedavno je još jedna snimka s venčanja postala viralni hit. Društvenim mrežama proširio se video s jednog venčanja u Čitluku u Bosni i Hercegovini, a sve zbog devojčice koja je imala poruku za mladenku pred oltarom, oglasili su se mladenci Dora i Ivan.

Naime, Dorina nećakinja je tokom ceremonije u crkvi u jednom trenutku viknula: "Nemoj, tetka, nemoj, molim te."

"Svi smo ostali iznenađeni jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim, bila je previše vezana za mene, jer sam je odgajala. Poznato je koliko se tetke vežu uz nećakinje i obrnuto. Njenih šest godina smo provele zajedno, pa sam je i razmazila, ali me ipak iznenadila. Moram vam reći da se od prvog dana nije slagala s Ivanom, jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje. Sada će morati naći zajednički jezik s njim", ispričala je mladenka.

Bonus video:

00:09

Svadba

(Espreso/Index/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.